Кратко представяне на Двете фукли:

 

Двете фукли стартират бизнеса си през 1996 г.,период на икономическа и политическа нестабилност,хипер инфлация,фалити на банки.Въпреки „идеалните” условия за стартиране на бизнес и благодарение на разнообразните и качествени продукти,и на първо място одобрението на нашите  клиенти успяхме не само да се задържим на пазара ,но и да наложим търговската  марката ДВЕТЕ ФУКЛИ като синоним на  иновативност и качество в сладкарския бизнес.Към момента каталога ни за бутикови торти съдържа над 8000 модела ,разделени по категории.Стандартната продукция се състои от над от 300 рецепти(торти,пай,дребни сладки и др),което ни прави уверени в задоволяването на всеки клиентски вкус.

Фирмените ни заведения се наложиха с разнообразието на менюто си(предлагаме не само кафе и сладкарска продукция,а и внимателно подбрани алкохолни и безалкохолни коктейли,сандвичи,аламинути,сандвичи,салати) и начина на предлагане.

През 2005 г. стартира и нашият online магазин (първият сладкарски),чрез който улесняваме нашите клиенти от цяла България и чужбина .Към момента имаме над 20 000 регистрирани потребители.

През 2009 г. реализирахме дългогодишната си мечта за собствена модерна производствена база (проектирана и изградена съобразно всички изисквания за производство на храни,с въведен ХАССП осигуряващ  контрол върху качеството на произвежданата продукция),кето ни позволява поемането на дългосрочни ангажименти.

Като следваща стъпка в развитието на търговска ни марка  и с цел достигането до максимален брой клиенти предлагаме нашият франчайзингов проект.

 

ДВЕТЕ ФУКЛИ предлагат: 

 

-          Готов бизнес модел като работите за своя сметка под марката ДВЕТЕ ФУКЛИ

-          предоставяне на търговско ноу-хау

-          единен софтуер;

-          единна реклама;

-          обучение на персонала, ангажиран с  реализиране на франчайзинговия проект;

-          подкрепа при избора на място проектиране и обзавеждане на заведението.;

 

Какви са нашите очаквания?

 

-          да разполагате със собствени средства за инвестиране в бизнеса;

-          да имате собствено помещение или договор за наем за период не по-кратък от 5 години, намиращо се на комуникативно място и отговарящо на изискванията  и нормативни документи за кафе-сладкарница;

-          да заплатите входяща/първоначална  такса на Двете фукли;

-          да предоставяте месечните такси, т.н. „роялти”на Двете фукли;

-          да приемете за Ваша успешна бизнес-концепция франчайзинговия проект на Двете фукли;

 

 

Контакти:

franchize@2fukli.net   0888629979   Валентин Лазаров

 

Google + Facebook Twitter LinkedIn

 tel.02\9348888 fax.02\9344888 gsm.0888720008 office@2fukli.net office@2fukli.com